Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Marlen ZKS Koguty
523 Tactiek Kogiego
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 41.5
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Birkić verovert de bal door een tackle van achteren. Birkić geeft een hoge lob. Dzięgielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber draait met de bal, schiet en ... Candelas bokst de bal weg. Sieber rent richting de bal. Ninoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sieber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paquet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Inworp. Wiesiołowski met een snelle inworp. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - ZKS Koguty 1:0

18e minuut.
Iglesias kan de bal niet met de borst controleren. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sawala rent richting de bal. Daar is Sawala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala speelt de bal door. Sieber is nu in balbezit. Sieber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sieber rent richting de bal. Sieber schiet op doel. Candelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Marlen - ZKS Koguty 1:1

41e minuut.
van Nelle is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skrypnyk is nu in balbezit. Kusak met een sublieme pass. Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 52%, ZKS Koguty 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Marlen - ZKS Koguty 1:1

46e minuut.
Czułada rent richting de bal. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - ZKS Koguty 2:1

49e minuut.
van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak onderschept slim de pass. Kusak speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez geeft de bal voor. Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rocha de bal. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - ZKS Koguty 3:1

52e minuut.
Dzięgielewski is nu in balbezit. Dzięgielewski geeft de bal voor. Fabian kopt de bal weg. Daar is Sieber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sieber geeft de bal voor. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Paquet met een sublieme pass. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kusak probeert naar een medespeler te passen. Dağdeviren rent richting de bal. Fabian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabian krijgt een gele kaart. Dağdeviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iglesias wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sieber is nu in balbezit. Altıntekin verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypnyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skrypnyk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Paquet is nu in balbezit. Paquet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber draait met de bal, schiet en ... Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kusak speelt de bal door. Daar is Altıntekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber rent richting de bal. Sieber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - ZKS Koguty 3:2

78e minuut.
Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk geeft de bal voor. Sieber is nu in balbezit. Sieber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Marlen - ZKS Koguty 3:3

85e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Luchian onderschept slim de pass. Luchian passt de bal met de wreef. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Birkić speelt de bal door. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber heeft problemen om de bal te vangen. Sieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - ZKS Koguty 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 60%, ZKS Koguty 40%.
Ks Marlen - ZKS Koguty 3:4