Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Koguty Ks Marlen
Kogiego Tactiek 523
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Sawala rent richting de bal. Sawala geeft de bal voor. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Candelas bokst de bal weg. Sieber rent richting de bal. Sieber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 1:0

9e minuut.
Czułada onderschept slim de pass. Czułada geeft een lange en hoge pass. Dzięgielewski rent richting de bal. Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Sieber schiet op doel. Candelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 2:0

15e minuut.
Wiesiołowski rent richting de bal. Wiesiołowski passt de bal in één keer door. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Rocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pedrosa met een snelle inworp. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez geeft een lange en hoge pass. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Perez krijgt zijn hoofd ertegen. Iglesias springt en kopt de bal. Skrypnyk heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrosa met een snelle inworp. Klungelig pakt Perez de bal. Perez geeft de bal voor. Luchian springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kusak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala geeft een hoge lob. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber draait met de bal, schiet en ... Candelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt Kusak de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha geeft een hoge lob. Sieber controleert de bal met de borst. Sieber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić geeft een lange en hoge pass. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 66%, Ks Marlen 34%.
ZKS Koguty - Ks Marlen 4:0

52e minuut.
Daar is Sawala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala speelt de bal door. Dzięgielewski rent richting de bal. Sieber onderschept slim de pass. Sieber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czułada raakt geblesseerd tijdens het duel. Birkić met een snel genomen vrije trap. Dzięgielewski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sawala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber draait met de bal, schiet en ... Candelas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Farjaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Sieber rent richting de bal. Sieber haalt uit met een fantastische trap. Dzięgielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 5:0

67e minuut.
Dzięgielewski is nu in balbezit. Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sieber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieber draait met de bal, schiet en ... Candelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Koguty - Ks Marlen 6:0

68e minuut.
Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kusak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kusak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Pedrosa met een snelle inworp. Sieber is nu in balbezit. Skrypnyk rent richting de bal. Sieber is nu in balbezit. Sieber schiet op doel. Candelas bokst de bal weg.

77e minuut.
Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian schiet op doel. Salmetvuori bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Koguty 52%, Ks Marlen 48%.
ZKS Koguty - Ks Marlen 6:0