Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zuzia Premium Dupa Japa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


37e minuut.
Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zuzia Premium 47%, Dupa Japa 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zuzia Premium - Dupa Japa 0:0

58e minuut.
Żurawski probeert naar een medespeler te passen. Wybicki is nu in balbezit. Żurawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybicki is nu in balbezit. Wybicki draait met de bal, schiet en ... Grabarek bokst de bal weg. Wybicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Czarnota met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal met de wreef. Wybicki is nu in balbezit. Wybicki draait met de bal, schiet en ... Grabarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zuzia Premium - Dupa Japa 1:0

84e minuut.
Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szandarowski met een sublieme pass. Fołtyn rent richting de bal. Siarkowski onderschept slim de pass. Siarkowski schiet op doel. Warakomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zuzia Premium 44%, Dupa Japa 56%.
FC Zuzia Premium - Dupa Japa 1:0