Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0092
  • Stadion: Koloseum Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27205
Starter Legion Ks Marlen
5*3*2 Tactiek 523
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Altıntekin passt de bal zonder na te denken. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin speelt de bal door. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baraj de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski rent richting de bal. Baraj onderschept slim de pass. Baraj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Candelas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak onderschept slim de pass. Majchrzak geeft een hoge lob. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel. Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manin zal de hoekschop nemen. Baraj krijgt zijn hoofd ertegen. Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manin neemt de hoekschop. Candelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Wiesiołowski onderschept slim de pass. Wiesiołowski met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero geeft de bal voor. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 1:0

11e minuut.
Manin onderschept slim de pass. Manin passt de bal in één keer door. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 2:0

15e minuut.
Majchrzak passt de bal in één keer door. Brocador is nu in balbezit. Brocador met een sublieme pass. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ... Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 3:0

21e minuut.
Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren speelt de bal door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 3:1

27e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 4:1

43e minuut.
Dağdeviren probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Brocador met een snelle inworp. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pedrosa kopt de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majchrzak. Majchrzak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Perez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altıntekin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Brocador de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 39%, Ks Marlen 61%.
Starter Legion - Ks Marlen 4:1

53e minuut.
Uykucu geeft een hoge lob. Brocador kopt de bal weg. Baraj controleert de bal met de borst. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Babayev onderschept slim de pass. Babayev speelt de bal door. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Brocador rent richting de bal. Brocador geeft een hoge lob. Baraj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 5:1

65e minuut.
Klungelig pakt Wiesiołowski de bal. Brocador met een sublieme pass. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ... Candelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Ks Marlen 6:1

73e minuut.
Brocador heeft problemen om de bal te vangen. Brocador kopt de bal weg. Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baquero onderschept slim de pass. Baquero geeft de bal voor. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Candelas met een sublieme pass. Baquero kopt de bal weg. Babayev controleert de bal met de borst. Babayev geeft een lange en hoge pass. Manin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Żebryk komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Buitenspel voor Baraj. Goede buitenspelval van de verdediging. Zarosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 37%, Ks Marlen 63%.
Starter Legion - Ks Marlen 6:1