Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dupa Japa KS Lechia Tomaszów Maz.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kowalczewski geeft de bal voor. Siarkowski is nu in balbezit. Kowalczewski onderschept slim de pass. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 47%, KS Lechia Tomaszów Maz. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dupa Japa - KS Lechia Tomaszów Maz. 0:0

47e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Witaszek onderschept slim de pass. Witaszek speelt de bal door. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Drewniak speelt de bal door. Moczygęba controleert de bal met de borst. Jurczyga is nu in balbezit. Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ryczel is nu in balbezit. Ryczel passt de bal in één keer door. Kembrowski geeft de bal voor. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - KS Lechia Tomaszów Maz. 1:0

79e minuut.
Witaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Witaszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pniewski de bal. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dupa Japa - KS Lechia Tomaszów Maz. 1:1

80e minuut.
Ryczel rent richting de bal. Szandarowski rent richting de bal. Met opzet legt Witaszek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Witaszek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarkowski speelt de bal door. Jurczyga heeft problemen om de bal te vangen. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 38%, KS Lechia Tomaszów Maz. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dupa Japa - KS Lechia Tomaszów Maz. 1:1