Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Next Level FC Zuzia Premium
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Czarnota rent richting de bal. Żelazko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazko passt de bal met de wreef. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Niedzielan verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wybicki kopt de bal weg. Żurawski rent richting de bal. Ryszawa rent richting de bal. Żurawski onderschept slim de pass. Żurawski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Główczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurawski geeft een hoge lob. Wybicki is nu in balbezit. Wybicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Level 54%, FC Zuzia Premium 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Next Level - FC Zuzia Premium 0:0

52e minuut.
Pekról speelt de bal door. Klungelig pakt Żelazko de bal. Bajor speelt de bal door. Żelazko rent richting de bal. Żelazko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Główczyk probeert de bal aan de voet te houden. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Główczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Główczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Kluszczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabjański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niedzielan is nu in balbezit. Czarnota is nu in balbezit. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono passt de bal met de wreef. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Figielski bokst de bal weg.

62e minuut.
Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maślona de bal. Żelazko rent richting de bal. Żelazko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bajor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pekról met een snelle inworp. Żelazko rent richting de bal. Żelazko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kluszczyński geeft de bal voor. Krzywy probeert de bal met de borst te controleren. Krzywy met een sublieme pass. Wybicki rent richting de bal. Wybicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Level 48%, FC Zuzia Premium 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Next Level - FC Zuzia Premium 0:0