Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSO Dubeltówki Rybie Niebo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Madziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matejko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madziek. Madziek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kłaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan onderschept slim de pass. Szambelan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kwasik kopt de bal weg. Wieczyński is nu in balbezit. Madziek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Madziek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Madziek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Malcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kantanista geeft een hoge lob. Malcher rent richting de bal. Malcher schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - Rybie Niebo 0:1

23e minuut.
Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasik verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasik speelt de bal door. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 44%, Rybie Niebo 56%.
FSO Dubeltówki - Rybie Niebo 0:1

55e minuut.
Stafiera met een sublieme pass. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasik is nu in balbezit. Polnar onderschept slim de pass. Polnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Granat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polnar krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mrowiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kłaczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matejko is nu in balbezit. Matejko met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szambelan is nu in balbezit. Szambelan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FSO Dubeltówki - Rybie Niebo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 50%, Rybie Niebo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FSO Dubeltówki - Rybie Niebo 1:1