Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Next Level Starter Legion
Normal Tactiek 5*3*2
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Baquero passt de bal met de wreef. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin met een sublieme pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. Figielski bokst de bal weg. Daar is Ryszawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel. Figielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:1

5e minuut.
Babayev probeert naar een medespeler te passen. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj passt de bal met de wreef. Manin rent richting de bal. Manin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Kluszczyński de bal. Baraj is nu in balbezit. Baraj passt de bal in één keer door. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:2

14e minuut.
Manin kopt de bal weg. Baraj is nu in balbezit. Stono legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baraj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Babayev neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:3

17e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Brocador probeert naar een medespeler te passen. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:4

20e minuut.
Manin met de inworp. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero speelt de bal door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kluszczyński de bal onder controle te krijgen. Manin geeft een hoge lob. Sapieha heeft problemen om de bal te vangen. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Figielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:5

24e minuut.
Brocador met een snelle inworp. Baquero is nu in balbezit. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Brocador geeft een lange en hoge pass. Babayev kopt de bal weg. Baraj probeert de bal aan de voet te houden. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Manin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero heeft problemen om de bal te vangen. Baquero met een sublieme pass. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Figielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:6

27e minuut.
Niedzielan probeert naar een medespeler te passen. Sapieha met een sublieme pass. Sapieha heeft problemen om de bal te vangen. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Manin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manin passt de bal zonder na te denken. Baraj kan de bal niet met de borst controleren. Baraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:7

33e minuut.
Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Majchrzak geeft een lange en hoge pass. Babayev kopt de bal weg. Baraj probeert de bal aan de voet te houden. Baraj schiet op doel. Figielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:8

36e minuut.
Manin probeert naar een medespeler te passen. Uykucu geeft een hoge lob. Baraj is nu in balbezit. Babayev rent richting de bal. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:9

38e minuut.
Baraj speelt de bal door. Manin geeft een lange en hoge pass. Ryszawa heeft problemen om de bal te vangen. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Figielski trapt de bal weg. Manin met een sublieme pass. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Babayev speelt de bal door. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Stono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:10

44e minuut.
Baquero kopt de bal weg. Klungelig pakt Stono de bal. Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal met de wreef. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraj is nu in balbezit. Baraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Level 83%, Starter Legion 17%.
Next Level - Starter Legion 0:11

49e minuut.
Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Fabjański speelt de bal door. Baraj is nu in balbezit. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:12

51e minuut.
Babayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Manin de bal. Manin speelt de bal door. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fabjański speelt de bal door. Pekról rent richting de bal. Pekról met een sublieme pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Gorzała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Majchrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Majchrzak speelt de bal door. Baquero speelt de bal door. Baraj is nu in balbezit. Baraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Figielski met een harde bal richting middenveld. Manin kopt de bal weg. Daar is Baraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraj draait met de bal, schiet en ... Figielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:13

62e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Manin rent richting de bal. Manin geeft een lange en hoge pass. Figielski bokst de bal weg. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel. Figielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin geeft de bal voor. Brocador is nu in balbezit. Brocador geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:14

65e minuut.
Brocador rent richting de bal. Brocador geeft de bal voor. Klungelig pakt Kluszczyński de bal. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ryszawa met een harde bal richting middenveld. Inworp. Brocador met een snelle inworp. Baquero geeft een lange en hoge pass. Baraj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fabjański heeft problemen om de bal te vangen. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Stono is nu in balbezit. Baraj onderschept slim de pass. Baraj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:15

69e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal in één keer door. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel. Figielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:16

74e minuut.
Klungelig pakt Kluszczyński de bal. Manin is nu in balbezit. Manin passt de bal in één keer door. Baraj heeft problemen om de bal te vangen. Baraj draait met de bal, schiet en ... Figielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. Figielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:17

76e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Stono is nu in balbezit. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev schiet op doel. Figielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Baraj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:18

79e minuut.
Sapieha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babayev is nu in balbezit. Stono begaat een overtreding. Stono krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Babayev onderschept slim de pass. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel. Figielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:19

83e minuut.
Fabjański is nu in balbezit. Baraj is nu in balbezit. Kluszczyński rent richting de bal. Baraj onderschept slim de pass. Baraj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Żebryk komt het veld opgelopen. Manin met de inworp. Klungelig pakt Baquero de bal. Baquero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarosa komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj geeft de bal voor. Babayev probeert de bal aan de voet te houden. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:20

89e minuut.
Baraj heeft problemen om de bal te vangen. Baraj passt de bal met de wreef. Babayev probeert de bal met de borst te controleren. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Level - Starter Legion 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Level 78%, Starter Legion 22%.
Next Level - Starter Legion 0:21