Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dupa Japa ZKS Koguty
Normal Tactiek Kogiego
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Hromyka rent richting de bal. Hromyka geeft de bal voor. Inworp. Sawala met de inworp. Kaźmierczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drewniak de bal. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaźmierczak met een sublieme pass. Sawala is nu in balbezit. Sawala passt de bal zonder na te denken. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski geeft de bal voor. Daar is Kembrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk schiet op doel. Grabarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dmochowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knitel komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Czułada is nu in balbezit. Czułada geeft de bal voor. Birkić rent richting de bal. Birkić passt de bal met de wreef. Kembrowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak met een sublieme pass. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Grabarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:1

41e minuut.
Sawala kopt de bal weg. Daar is Kaźmierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk schiet op doel. Pniewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Siarkowski kopt de bal weg. Birkić kan de bal niet met de borst controleren. Birkić met een sublieme pass. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabarek trapt de bal weg van het doel. Paquet kopt de bal weg. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 76%, ZKS Koguty 24%.
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:1

48e minuut.
Birkić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wurszt de bal onder controle te krijgen. Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Knitel de bal. Sawala is nu in balbezit. Sawala passt de bal in één keer door. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. Grabarek bokst de bal weg.

61e minuut.
Fabian geeft de bal voor. Pniewski rent richting de bal. Pniewski geeft de bal voor. Kaźmierczak controleert de bal met de borst. Kaźmierczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grabarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Paquet speelt de bal door. Sawala speelt de bal door. Skrypnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ... Grabarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:2

71e minuut.
Czułada met een snelle inworp. Paquet rent richting de bal. Paquet passt de bal met de wreef. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:3

78e minuut.
Sawala passt de bal met de wreef. Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak schiet op doel. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:4

80e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szandarowski de bal. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szandarowski passt de bal zonder na te denken. Paquet speelt de bal door. Klungelig pakt Kaźmierczak de bal. Kaźmierczak haalt uit met een fantastische trap. Kembrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Drewniak de bal. Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:5

85e minuut.
Kaźmierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk rent richting de bal. Skrypnyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paquet rent richting de bal. Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Czułada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hromyka is nu in balbezit. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala geeft een hoge lob. Grabarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa Japa 78%, ZKS Koguty 22%.
Dupa Japa - ZKS Koguty 0:5