Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce FC Pajacykowo
Kocham Natalke Tactiek 343
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Ask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask met een sublieme pass. Parol verovert de bal door een tackle van achteren. Ganach is nu in balbezit. Ganach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fröberg heeft problemen om de bal te vangen. Fröberg passt de bal met de wreef. Daar is Ask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ask haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 1:0

6e minuut.
Qvarnström probeert naar een medespeler te passen. Ask rent richting de bal. Paczos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paczos krijgt een gele kaart. Ask is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ganach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 2:0

8e minuut.
Qvarnström met de inworp. Ask rent richting de bal. Ask geeft de bal voor. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Corneliusson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kentsson onderschept slim de pass. Kentsson geeft een lange en hoge pass. Qvarnström speelt de bal door. Ask is nu in balbezit. Ask schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mnich speelt de bal door. Fröberg rent richting de bal. Fröberg speelt de bal door. Ganach rent richting de bal. Ganach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Corneliusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 3:0

20e minuut.
Batęga geeft een lange en hoge pass. Kentsson rent richting de bal. Kentsson geeft een hoge lob. Ask is nu in balbezit. Ask draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 4:0

22e minuut.
Paczos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qvarnström met een snelle inworp. Ask rent richting de bal. Ask geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ganach is nu in balbezit. Mnich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ganach raakt geblesseerd tijdens het duel. Ganach zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zawidowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 5:0

31e minuut.
Nicoń is nu in balbezit. Ganach onderschept slim de pass. Ganach passt de bal zonder na te denken. Ask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 37%, FC Pajacykowo 63%.
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 6:0

50e minuut.
Marek kopt de bal weg. Kentsson is nu in balbezit. Kentsson speelt de bal door. Ganach is nu in balbezit. Ganach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 7:0

57e minuut.
Babiak rent richting de bal. Corneliusson onderschept slim de pass. Corneliusson geeft een lange en hoge pass. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fröberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fröberg geeft een hoge lob. Mnich rent richting de bal. Ganach onderschept slim de pass. Ganach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kentsson geeft een hoge lob. Corneliusson kopt de bal weg. Ganach heeft problemen om de bal te vangen. Ganach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 8:0

67e minuut.
Sarri probeert naar een medespeler te passen. Fröberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Corneliusson de bal onder controle te krijgen. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 9:0

68e minuut.
Kliś speelt de bal door. Klungelig pakt Marek de bal. Ask rent richting de bal. Ask schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szarik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szarik passt de bal zonder na te denken. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 10:0

77e minuut.
Ask bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask met een sublieme pass. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach schiet op doel. Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 11:0

80e minuut.
Ganach onderschept slim de pass. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström passt de bal zonder na te denken. Ganach is nu in balbezit. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 12:0

81e minuut.
Ask verovert de bal door een tackle van achteren. Ask probeert naar een medespeler te passen. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach haalt uit met een fantastische trap. Zawidowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 13:0

82e minuut.
Qvarnström met de inworp. Fröberg heeft problemen om de bal te vangen. Fröberg geeft de bal voor. Corneliusson is nu in balbezit. Corneliusson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 24%, FC Pajacykowo 76%.
Mokry w Natalce - FC Pajacykowo 13:0