Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Marlen FSO Dubeltówki
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochowalski onderschept slim de pass. Iglesias speelt de bal door. Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren haalt uit met een fantastische trap. Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Granat rent richting de bal. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias speelt de bal door. Luchian rent richting de bal. Luchian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Wiesiołowski probeert de bal met de borst te controleren. Dağdeviren speelt de bal door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kwasik geeft de bal voor. Inworp. Pedrosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez geeft de bal voor. Luchian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakosz met een harde bal richting middenveld. Kusak kopt de bal weg. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kusak rent richting de bal. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ... Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Filczyk de bal. Granat rent richting de bal. Luchian onderschept slim de pass. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Jakosz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias begaat een overtreding. Szambelan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matejko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dzięgielewski onderschept slim de pass. Dzięgielewski geeft een lange en hoge pass. Luchian rent richting de bal. Luchian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 2:0

29e minuut.
Wysiecki rent richting de bal. Perez onderschept slim de pass. Perez geeft een lange en hoge pass. Luchian springt en kopt de bal. Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 3:0

31e minuut.
Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren passt de bal zonder na te denken. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 4:0

34e minuut.
Wiesiołowski met een snelle inworp. Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian springt en kopt de bal. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 5:0

38e minuut.
Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dağdeviren de bal. Dağdeviren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iglesias kopt de bal weg. Baj heeft problemen om de bal te vangen. Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Luchian rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 6:0

43e minuut.
Dağdeviren probeert de bal aan de voet te houden. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Altıntekin kopt de bal weg. Perez kan de bal niet met de borst controleren. Kwasik onderschept slim de pass. Luchian onderschept slim de pass. Luchian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 27%, FSO Dubeltówki 73%.
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 6:0

48e minuut.
Luchian probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 7:0

50e minuut.
Kusak speelt de bal door. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Luchian rent richting de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Jakosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 8:0

61e minuut.
Klungelig pakt Wysiecki de bal. Wysiecki geeft een lange en hoge pass. Grochowalski kopt de bal weg. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 9:0

68e minuut.
Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıntekin rent richting de bal. Met opzet legt Matejko zijn tegenspeler op de grond. Matejko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Perez rent richting de bal. Perez geeft een lange en hoge pass. Wiesiołowski geeft een lange en hoge pass. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Perez draait met de bal, schiet en ... Jakosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 10:0

78e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak geeft een lange en hoge pass. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ... Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 11:0

88e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wysiecki. Wysiecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 35%, FSO Dubeltówki 65%.
Ks Marlen - FSO Dubeltówki 11:0