Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łapki Kotków de Giza
4trzy3 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 24.1
solid Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Pachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanczár is nu in balbezit. Podziorny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podziorny krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Brocea kopt de bal weg. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek geeft een lange en hoge pass. Brocea probeert de bal met de borst te controleren. Brocea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 1:0

6e minuut.
Pastecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolec met de inworp. Hanczár rent richting de bal. Hanczár geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pastecki geeft de bal voor. Konopka probeert de bal aan de voet te houden. Hanczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pachi probeert naar een medespeler te passen. Boguszewski rent richting de bal. Brocea is nu in balbezit. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Foksinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczár verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczár geeft de bal voor. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Konopka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Russo rent richting de bal. Russo passt de bal met de wreef. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rachwalik kopt de bal weg. Stolec heeft problemen om de bal te vangen. Stolec speelt de bal door. Brocea is nu in balbezit. Brocea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hanczár heeft problemen om de bal te vangen. Hanczár passt de bal in één keer door. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rachwalik de bal onder controle te krijgen. Foksinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pachi passt de bal in één keer door. Stolec probeert naar een medespeler te passen. Boguszewski is nu in balbezit. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 2:0

39e minuut.
Daar is Jurzyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolec rent richting de bal. Stolec passt de bal met de wreef. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel. Foksinski bokst de bal weg.

44e minuut.
Rachwalik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stolec neemt de hoekschop. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Foksinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Boguszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 38%, de Giza 62%.
Łapki Kotków - de Giza 3:0

50e minuut.
Hanczár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastecki. Hanczár raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanczár met een snel genomen vrije trap. Brocea krijgt zijn hoofd ertegen. Foksinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Foksinski geeft de bal voor. Inworp. Boguszewski met de inworp. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stolec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brocea is nu in balbezit. Brocea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Boguszewski probeert naar een medespeler te passen. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczár met een sublieme pass. Stolec heeft problemen om de bal te vangen. Stolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 4:0

70e minuut.
Miastkowski rent richting de bal. Boguszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Boguszewski passt de bal met de wreef. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Foksinski met een harde bal richting middenveld. Hanczár kopt de bal weg. Daar is Niedorobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hanczár met een sublieme pass. Stolec rent richting de bal. Stolec passt de bal met de wreef. Brocea rent richting de bal. Brocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 5:0

78e minuut.
Boguszewski probeert naar een medespeler te passen. Brocea rent richting de bal. Śmiglewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śmiglewski krijgt een gele kaart. Brocea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brocea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - de Giza 6:0

80e minuut.
Boguszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea passt de bal met de wreef. Daar is Stolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 33%, de Giza 67%.
Łapki Kotków - de Giza 6:0