Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skaczące Muszkietery Mauro Lapiste
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Preś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Topór met de inworp. Magowski is nu in balbezit. Magowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pazoła rent richting de bal. Pazoła speelt de bal door. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Paradys is nu in balbezit. Paradys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kubiński kopt de bal weg. Ropśnik rent richting de bal. Magowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skaczące Muszkietery 49%, Mauro Lapiste 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skaczące Muszkietery - Mauro Lapiste 0:0

47e minuut.
Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel passt de bal in één keer door. Ropśnik speelt de bal door. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Roczyński is nu in balbezit. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Lasocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kurz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sibik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jakiel onderschept slim de pass. Jakiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sibik de bal. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Paradys is nu in balbezit. Paradys schiet op doel. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński begaat een overtreding. Kubiński krijgt een gele kaart. Jakiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domecki. Garbień raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel passt de bal zonder na te denken. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skaczące Muszkietery 50%, Mauro Lapiste 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skaczące Muszkietery - Mauro Lapiste 0:0