Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łapki Kotków Masters of Elam
4trzy3 Tactiek OFENS MAX
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 37.8
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stolec met een sublieme pass. Hanczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wistemo begaat een overtreding. Wistemo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Waleski geeft de bal voor. Hanczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczár geeft een lange en hoge pass. Stolec rent richting de bal. Stolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - Masters of Elam 1:0

21e minuut.
Raí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maruszewski met de inworp. Wistemo geeft een hoge lob. Arcieri krijgt zijn hoofd ertegen. Fregosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Stolec kopt de bal weg. Cordun rent richting de bal. Cordun passt de bal in één keer door. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fregosi trapt de bal weg. Cordun rent richting de bal. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun verovert de bal door een tackle van achteren. Cordun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pachi is nu in balbezit. Wistemo onderschept slim de pass. Wistemo passt de bal in één keer door. Arcieri kan de bal niet met de borst controleren. Arcieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cordun heeft problemen om de bal te vangen. Brocea is nu in balbezit. Cladera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordun verovert de bal door een tackle van achteren. Cordun schiet op doel. Abay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Łapki Kotków - Masters of Elam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 51%, Masters of Elam 49%.
Łapki Kotków - Masters of Elam 2:0

50e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznar verovert de bal door een tackle van achteren. Aznar passt de bal in één keer door. Wistemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wistemo geeft de bal voor. Fregosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wodecki probeert naar een medespeler te passen. Pachi rent richting de bal. Wistemo begaat een overtreding. Wistemo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pachi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boguszewski komt het veld opgelopen. Radojević komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bellingham is nu in balbezit. Arcieri onderschept slim de pass. Arcieri geeft een hoge lob. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hanczár probeert naar een medespeler te passen. Cordun is nu in balbezit. Boguszewski probeert naar een medespeler te passen. Brocea is nu in balbezit. Brocea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Uztunç passt de bal zonder na te denken. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk probeert naar een medespeler te passen. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maruszewski geeft een lange en hoge pass. Arcieri heeft problemen om de bal te vangen. Arcieri passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Russo controleert de bal met de borst. Krysiuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russo. Russo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łapki Kotków 61%, Masters of Elam 39%.
Łapki Kotków - Masters of Elam 2:0