Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dobrocin Skaczące Muszkietery
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Roczyński is nu in balbezit. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski geeft de bal voor. Sibik probeert de bal aan de voet te houden. Sibik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bogunia verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel speelt de bal door. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bogunia probeert de bal met de borst te controleren. Domecki is nu in balbezit. Domecki geeft de bal voor. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Jakiel de bal. Bogunia rent richting de bal. Bogunia passt de bal zonder na te denken. Kopyłowicz is nu in balbezit. Kopyłowicz haalt uit met een fantastische trap. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dobrocin - Skaczące Muszkietery 1:0

40e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. Gęborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dobrocin 58%, Skaczące Muszkietery 42%.
LKS Dobrocin - Skaczące Muszkietery 1:0

52e minuut.
Jakiel geeft een hoge lob. Domecki is nu in balbezit. Daszkowski is nu in balbezit. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Gęborski bokst de bal weg.

63e minuut.
Sibik speelt de bal door. Toczek rent richting de bal. Toczek passt de bal in één keer door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk geeft een lange en hoge pass. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Domecki draait met de bal, schiet en ... Daar is Szaluniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spurna rent richting de bal. Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski is nu in balbezit. Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jakiel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met de inworp. Kopyłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyłowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski met een sublieme pass. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dobrocin 61%, Skaczące Muszkietery 39%.
LKS Dobrocin - Skaczące Muszkietery 1:0