Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de Giza Mauro Lapiste
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Zaorski geeft een lange en hoge pass. Rachwalik speelt de bal door. Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de Giza - Mauro Lapiste 0:1

12e minuut.
Pastecki passt de bal met de wreef. Paradys rent richting de bal. Konopka begaat een overtreding. Konopka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Śmiglewski passt de bal zonder na te denken. Podziorny is nu in balbezit. Garbień rent richting de bal. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Magowski is nu in balbezit. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek onderschept slim de pass. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pastecki heeft problemen om de bal te vangen. Kubiński rent richting de bal. Kubiński geeft een lange en hoge pass. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jurzyc probeert naar een medespeler te passen. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys passt de bal zonder na te denken. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Foksinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de Giza 46%, Mauro Lapiste 54%.
de Giza - Mauro Lapiste 0:1

61e minuut.
Gruszka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Polański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konopka is nu in balbezit. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pastecki rent richting de bal. Pastecki passt de bal zonder na te denken. Rachwalik heeft problemen om de bal te vangen. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de Giza 47%, Mauro Lapiste 53%.
de Giza - Mauro Lapiste 0:1