Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauro Lapiste de Giza
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Łapeta de bal. Niedorobek is nu in balbezit. Łapeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedorobek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pastecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruszka is nu in balbezit. Gruszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauro Lapiste - de Giza 0:1

12e minuut.
Konopka passt de bal met de wreef. Jurzyc rent richting de bal. Jurzyc probeert naar een medespeler te passen. Gruszka is nu in balbezit. Gruszka geeft een hoge lob. Lasocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lasocki trapt de bal weg van het doel. Niedorobek is nu in balbezit. Łapeta onderschept slim de pass. Paradys rent richting de bal. Paradys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Polański passt de bal zonder na te denken. Majcherek speelt de bal door. Śmiglewski is nu in balbezit. Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys schiet op doel. Foksinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mauro Lapiste - de Giza 1:1

27e minuut.
Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka met een sublieme pass. Polański speelt de bal door. Paradys rent richting de bal. Paradys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chrapowicki met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Łapeta de bal. Kubiński rent richting de bal. Konopka rent richting de bal. Konopka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zaorski passt de bal in één keer door. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherek is nu in balbezit. Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauro Lapiste - de Giza 1:2

45e minuut.
Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła geeft een hoge lob. Topór kopt de bal weg. Paradys rent richting de bal. Paradys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauro Lapiste 53%, de Giza 47%.
Mauro Lapiste - de Giza 1:2

53e minuut.
Zaorski probeert naar een medespeler te passen. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński speelt de bal door. Paradys rent richting de bal. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Łapeta geeft een hoge lob. Inworp. Miastkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miastkowski met de inworp. Łapeta rent richting de bal. Łapeta passt de bal zonder na te denken. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Śmiglewski de bal. Niedorobek is nu in balbezit. Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauro Lapiste 42%, de Giza 58%.
Mauro Lapiste - de Giza 1:2