Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0093
  • Stadion: de Giza Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1846
de Giza Wielkie Źródło
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Podziorny geeft een lange en hoge pass. Maciocha rent richting de bal. Konopka speelt de bal door. Gruszka rent richting de bal. Gruszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jurzyc onderschept slim de pass. Maciocha rent richting de bal. Maciocha geeft de bal voor. Niedorobek kopt de bal weg. Jurzyc speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Iliński de bal. Konopka rent richting de bal. Konopka passt de bal zonder na te denken. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski geeft een hoge lob. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de Giza 44%, Wielkie Źródło 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
de Giza - Wielkie Źródło 0:0

46e minuut.
Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski passt de bal zonder na te denken. Maślona is nu in balbezit. Jurzyc is nu in balbezit. Jurzyc geeft een hoge lob. Licheński bokst de bal weg.

50e minuut.
Pastecki speelt de bal door. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka passt de bal met de wreef. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Maślona geeft de bal voor. Inworp. Bendkowski met een snelle inworp. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Grzenkowski geeft de bal voor. Strzelczyk is nu in balbezit. Strzelczyk met een sublieme pass. Jędrejowski is nu in balbezit. Jędrejowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mroczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczka probeert naar een medespeler te passen. Jędrejowski is nu in balbezit. Jędrejowski haalt uit met een fantastische trap. Foksinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de Giza - Wielkie Źródło 0:1

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastecki met de inworp. Jurzyc met een sublieme pass. Podziorny rent richting de bal. Podziorny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de Giza 39%, Wielkie Źródło 61%.
de Giza - Wielkie Źródło 0:1