Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dobrocin JarqsFC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Toczek is nu in balbezit. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski is nu in balbezit. Bogunia onderschept slim de pass. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dobrocin - JarqsFC 1:0

10e minuut.
Machulski is nu in balbezit. Kopyłowicz is nu in balbezit. Kopyłowicz speelt de bal door. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bogunia geeft een hoge lob. Piszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Czok zijn tegenspeler op de grond. Czok krijgt een gele kaart. Piszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Spurna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bogunia probeert de bal met de borst te controleren. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Banaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk met een sublieme pass. Blombowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dobrocin 48%, JarqsFC 52%.
LKS Dobrocin - JarqsFC 1:0

48e minuut.
Daszkowski rent richting de bal. Jaszczur onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogunia. Bogunia krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Szaluniarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sulewski met de inworp. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Dobrocin - JarqsFC 1:1

62e minuut.
Kopyłowicz passt de bal in één keer door. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Częścik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toczek. Częścik raakt geblesseerd tijdens het duel. Machulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zabadeusz kan de bal niet met de borst controleren. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Gęborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dobrocin - JarqsFC 1:2

67e minuut.
Częścik geeft een lange en hoge pass. Dragon rent richting de bal. Dragon passt de bal in één keer door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kopyłowicz rent richting de bal. Bogunia is nu in balbezit. Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Dobrocin - JarqsFC 2:2

73e minuut.
Jaszczur probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Spurna rent richting de bal. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dobrocin 52%, JarqsFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Dobrocin - JarqsFC 2:2