Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zielone Pantery LKS Dobrocin
442 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Mikołajczyk geeft de bal voor. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna geeft een lange en hoge pass. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski geeft een lange en hoge pass. Gęborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gęborski speelt de bal door. Daar is Bogunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulski speelt de bal door. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 1:0

40e minuut.
Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia onderschept slim de pass. Bogunia passt de bal met de wreef. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel. Czarnecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zielone Pantery 43%, LKS Dobrocin 57%.
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 1:0

52e minuut.
Olkowski kopt de bal weg. Kopyłowicz is nu in balbezit. Skrobowski begaat een overtreding. Kopyłowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kopyłowicz kan niet meer verder spelen. Hermaniuk komt het veld opgelopen. Daszkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Troska heeft problemen om de bal te vangen. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Czarnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zabadeusz rent richting de bal. Dulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dulski speelt de bal door. Kucera is nu in balbezit. Kucera schiet op doel. Gęborski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 2:0

64e minuut.
Olkowski rent richting de bal. Olkowski geeft de bal voor. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mikołajczyk kopt de bal weg. Toczek is nu in balbezit. Toczek passt de bal zonder na te denken. Kucera rent richting de bal. Kucera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 3:0

73e minuut.
Hermaniuk is nu in balbezit. Olkowski geeft een hoge lob. Daar is Żołopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermaniuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zielone Pantery 38%, LKS Dobrocin 62%.
FC Zielone Pantery - LKS Dobrocin 3:1