Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona Morcinka Company
xd taktiik Tactiek 4-1-3-2sianiek
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 45.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft een hoge lob. Galván kan de bal niet met de borst controleren. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Loovens verovert de bal door een tackle van achteren. Loovens speelt de bal door. Deans heeft problemen om de bal te vangen. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Loovens speelt de bal door. Apostol met een sublieme pass. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Morcinka Company 0:1

10e minuut.
Robertson passt de bal in één keer door. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski passt de bal zonder na te denken. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hébert speelt de bal door. Avalos is nu in balbezit. Avalos speelt de bal door. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Skrzetuski met een sublieme pass. Mai Trần rent richting de bal. Loovens begaat een overtreding. Loovens krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Apostol geeft de bal voor. Bakis is nu in balbezit. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Morcinka Company 0:2

33e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz passt de bal met de wreef. da Cunha rent richting de bal. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Morcinka Company 0:3

34e minuut.
Pérez Bovela passt de bal zonder na te denken. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos schiet op doel. Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 57%, Morcinka Company 43%.
Tury Kubona - Morcinka Company 0:3

57e minuut.
Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol met een sublieme pass. Loovens probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mainoldi is nu in balbezit. Pérez Bovela verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz geeft een hoge lob. Avalos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - Morcinka Company 0:4

63e minuut.
Avalos speelt de bal door. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Fiorella speelt de bal door. Garbelli rent richting de bal. Garbelli probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bakis geeft een lange en hoge pass. Fiorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos onderschept slim de pass. Avalos geeft de bal voor. Loovens kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hébert onderschept slim de pass. Hébert passt de bal zonder na te denken. Loovens met een sublieme pass. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasengrab trapt de bal weg. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbelli onderschept slim de pass. Hébert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garbelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garbelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 61%, Morcinka Company 39%.
Tury Kubona - Morcinka Company 0:4