Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0094
  • Stadion: Wroclav Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2935
Wroclav LuxMachina
Normal Tactiek PLAY NOW
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Pita met een snelle inworp. Özaltay met een sublieme pass. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa geeft een hoge lob. Gallenca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gallenca speelt de bal door. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro geeft een hoge lob. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Matuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pita met de inworp. Câmpeanu geeft een hoge lob. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:1

23e minuut.
Matuszewski met een sublieme pass. Câmpeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Czyżewski de bal. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay geeft een hoge lob. Câmpeanu kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:2

28e minuut.
Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu rent richting de bal. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pinheiro speelt de bal door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Matuszewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Szumanowski rent richting de bal. Özaltay onderschept slim de pass. Özaltay speelt de bal door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kruczkowski is nu in balbezit. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:3

42e minuut.
Pinheiro met een snelle inworp. Özaltay met een sublieme pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 79%, LuxMachina 21%.
Wroclav - LuxMachina 0:4

47e minuut.
Szymczorek probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro met een sublieme pass. Daar is Zarosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa schiet op doel. Matuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:5

51e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu met een sublieme pass. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Czyżewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Câmpeanu neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Szumanowski de bal. Kurczyński rent richting de bal. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:6

59e minuut.
Özaltay passt de bal met de wreef. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa passt de bal met de wreef. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:7

61e minuut.
Kurczyński rent richting de bal. Özaltay verovert de bal door een tackle van achteren. Özaltay speelt de bal door. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:8

67e minuut.
Gallenca rent richting de bal. Copik met een sublieme pass. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pita kopt de bal weg. Daar is Kełpikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Câmpeanu geeft een hoge lob. Pita probeert de bal aan de voet te houden. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Matuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żądlak komt het veld opgelopen. Siffre komt het veld opgelopen. Pomian komt het veld opgelopen. Kulawik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel. Matuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:9

75e minuut.
Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik geeft de bal voor. Zarosa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Skosogorienko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zarosa de bal. Zarosa passt de bal in één keer door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Gallenca rent richting de bal. Gallenca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:10

83e minuut.
Kulawik met een snelle inworp. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een hoge lob. Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallenca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu rent richting de bal. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:11

85e minuut.
Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski passt de bal zonder na te denken. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Matuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - LuxMachina 0:12

86e minuut.
Szumanowski met een sublieme pass. Jońca heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu rent richting de bal. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 59%, LuxMachina 41%.
Wroclav - LuxMachina 0:12