Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tęcza Sadło KS Selenka Wieniec
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


34e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Jęczmionka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fąk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Sadło 51%, KS Selenka Wieniec 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tęcza Sadło - KS Selenka Wieniec 0:0

47e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk passt de bal in één keer door. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mały is nu in balbezit. Mały geeft een hoge lob. Daar is Marchlewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rękawek rent richting de bal. Ankowski is nu in balbezit. Dłużewski onderschept slim de pass. Rękawek verovert de bal door een tackle van achteren. Rękawek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Otrocki geeft een lange en hoge pass. Dłużewski probeert de bal aan de voet te houden. Rękawek is nu in balbezit. Rękawek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Flaszka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Otrocki speelt de bal door. Krawczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromek. Gromek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Sadło 43%, KS Selenka Wieniec 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tęcza Sadło - KS Selenka Wieniec 0:0