Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuxMachina Morcinka Company
PLAY NOW Tactiek 5-2-1-2lewy
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 46
solide Schieten goed
matig Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol passt de bal in één keer door. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

17e minuut.
Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal met de wreef. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler passt de bal zonder na te denken. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Avalos onderschept slim de pass. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ulanowski trapt de bal weg van het doel. Zarosa kopt de bal weg. Galván is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Morcinka Company 1:0

36e minuut.
Moro kopt de bal weg. Galván rent richting de bal. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa controleert de bal met de borst. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Szymczorek geeft een hoge lob. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita passt de bal met de wreef. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 47%, Morcinka Company 53%.
LuxMachina - Morcinka Company 1:0

47e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro passt de bal in één keer door. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro geeft de bal voor. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinheiro krijgt een gele kaart. Avalos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Apostol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sobkowicz springt en kopt de bal. Ulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LuxMachina - Morcinka Company 1:1

61e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Króliczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarosa de bal. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Pita rent richting de bal. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Berg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Morcinka Company 2:1

71e minuut.
Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Króliczyński rent richting de bal. Sobkowicz begaat een overtreding. Sobkowicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Apostol speelt de bal door. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Avalos de bal. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Loovens speelt de bal door. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Morcinka Company 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 38%, Morcinka Company 62%.
LuxMachina - Morcinka Company 3:1