Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0094
  • Stadion: Wroclav Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2962
Wroclav Tury Kubona
Normal Tactiek xd taktiik
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski onderschept slim de pass. Skrzetuski speelt de bal door. Garbelli rent richting de bal. Garbelli schiet op doel. Matuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:1

6e minuut.
Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli speelt de bal door. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:2

15e minuut.
Fiorella passt de bal met de wreef. Garbelli rent richting de bal. Kurczyński is nu in balbezit. Garbelli verovert de bal door een tackle van achteren. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Maniu speelt de bal door. Matuszewski speelt de bal door. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski geeft de bal voor. Klungelig pakt Czyżewski de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja passt de bal met de wreef. Skrzetuski met een sublieme pass. Garbelli rent richting de bal. Garbelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fiorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorella passt de bal zonder na te denken. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Stoparek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kruczkowski is nu in balbezit. Garbelli is nu in balbezit. Fiorella speelt de bal door. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Stoparek trapt de bal weg. Fiorella kopt de bal weg. Klungelig pakt Kruczkowski de bal. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 76%, Tury Kubona 24%.
Wroclav - Tury Kubona 0:3

55e minuut.
Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski probeert naar een medespeler te passen. Skrzetuski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garbelli de bal. Garbelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:4

58e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft een lange en hoge pass. Skrzetuski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzetuski geeft een hoge lob. Maniu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Skrzetuski speelt de bal door. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Garbelli is nu in balbezit. Maniu is nu in balbezit. Maniu passt de bal met de wreef. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Matuszewski met een harde bal richting middenveld. Fiorella kopt de bal weg. Garbelli heeft problemen om de bal te vangen. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matuszewski met een sublieme pass. Szumanowski kopt de bal weg. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maniu de bal. Maniu schiet op doel. Matuszewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Copik met de inworp. Kruczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần geeft een hoge lob. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ... Matuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:5

74e minuut.
Fiorella passt de bal met de wreef. Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Czyżewski rent richting de bal. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski bokst de bal weg. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ... Matuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:6

83e minuut.
Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorella verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorella geeft een lange en hoge pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copik. Mai Trần is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mai Trần zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wroclav - Tury Kubona 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 74%, Tury Kubona 26%.
Wroclav - Tury Kubona 0:7