Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miners Hindenburg KS Selenka Wieniec
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Winiarek is nu in balbezit. Winiarek passt de bal zonder na te denken. Dłużewski rent richting de bal. Buchnajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Sulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuraw onderschept slim de pass. Żuraw met een sublieme pass. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 0:1

9e minuut.
Daar is Gromek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk is nu in balbezit. Fąk passt de bal zonder na te denken. Welikow rent richting de bal. Welikow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chudzyński met een harde bal richting middenveld. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 0:2

15e minuut.
Pliszka trapt de bal weg. Fina kopt de bal weg. Sulewski rent richting de bal. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Winiarek de bal onder controle te krijgen. Fąk is nu in balbezit. Winiarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winiarek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dłużewski geeft de bal voor. Inworp. Magiera met de inworp. Żemojtel is nu in balbezit. Żemojtel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 1:2

35e minuut.
Fąk geeft de bal voor. Klungelig pakt Pliszka de bal. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... Chudzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 51%, KS Selenka Wieniec 49%.
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 1:3

49e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Flaszka verovert de bal door een tackle van achteren. Flaszka geeft een hoge lob. Gromek rent richting de bal. Gromek passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Flaszka geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulewski de bal. Żuraw is nu in balbezit. Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Żuraw passt de bal in één keer door. Gromek rent richting de bal. Gromek passt de bal met de wreef. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 64%, KS Selenka Wieniec 36%.
Miners Hindenburg - KS Selenka Wieniec 1:4