Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Selenka Wieniec RKS RZESZÓW
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Fina is nu in balbezit. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak passt de bal in één keer door. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fina passt de bal in één keer door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak begaat een overtreding. Drumlak krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Śruba de bal. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śruba krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fina geeft een lange en hoge pass. Wasil speelt de bal door. Klungelig pakt Marszczynkiewicz de bal. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Flaszka probeert naar een medespeler te passen. Gromek rent richting de bal. Ślifirczyk rent richting de bal. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek draait met de bal, schiet en ... Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Selenka Wieniec 42%, RKS RZESZÓW 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Selenka Wieniec - RKS RZESZÓW 0:0

48e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Fąk speelt de bal door. Daar is Ślifirczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - RKS RZESZÓW 1:0

61e minuut.
Żuraw rent richting de bal. Żuraw geeft de bal voor. Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tabor kopt de bal weg. Daar is Krykwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poczta met een sublieme pass. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - RKS RZESZÓW 2:0

88e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krykwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichowski komt bij de bal en schiet. Dłużewski kopt de bal weg. Poczta heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tabor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rybka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - RKS RZESZÓW 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Selenka Wieniec 35%, RKS RZESZÓW 65%.
KS Selenka Wieniec - RKS RZESZÓW 2:1