Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RZESZÓW Foki Opole
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krykwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kielar met een harde bal richting middenveld. Kazanowski kopt de bal weg. Krykwiński rent richting de bal. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Drumlak probeert naar een medespeler te passen. Felczak is nu in balbezit. Felczak speelt de bal door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Felczak is nu in balbezit. Met opzet legt Borysewicz zijn tegenspeler op de grond. Borysewicz krijgt een gele kaart. Felczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Marszczynkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bronkowski rent richting de bal. Bronkowski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Borysewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felczak. Borysewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borysewicz kan niet meer verder spelen. Daszek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak geeft de bal voor. Maciołek heeft problemen om de bal te vangen. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RZESZÓW 52%, Foki Opole 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS RZESZÓW - Foki Opole 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Krykwiński de bal. Felczak is nu in balbezit. Felczak passt de bal zonder na te denken. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Met opzet legt Wichowski zijn tegenspeler op de grond. Kazanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wasil speelt de bal door. Stosik kopt de bal weg. Wichowski is nu in balbezit. Kazanowski onderschept slim de pass. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Marszczynkiewicz rent richting de bal. Kazanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Wichowski is nu in balbezit. Wichowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smochowicki de bal. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RZESZÓW 48%, Foki Opole 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS RZESZÓW - Foki Opole 0:0