Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Bidony KartoflankaSA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Cubała passt de bal in één keer door. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek maakt een afschuwelijke overtreding. Giesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fryt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - KartoflankaSA 0:1

13e minuut.
Główczyk is nu in balbezit. Koszyc onderschept slim de pass. Koszyc met een sublieme pass. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sztramko kopt de bal weg. Cubała heeft problemen om de bal te vangen. Gilewicz is nu in balbezit. Cubała verovert de bal door een tackle van achteren. Cubała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszyc. Żaczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Żaczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gilewicz is nu in balbezit. Tarkowski onderschept slim de pass. Tarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Bidony - KartoflankaSA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 56%, KartoflankaSA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Bidony - KartoflankaSA 1:1

59e minuut.
Kędziorski speelt de bal door. Francuz heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek onderschept slim de pass. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mojzesowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cubała de bal. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała verovert de bal door een tackle van achteren. Cubała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - KartoflankaSA 2:1

63e minuut.
Koszyc is nu in balbezit. Tarkowski onderschept slim de pass. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkowski haalt uit met een fantastische trap. Medoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Gilewicz kopt de bal weg. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc schiet op doel. Mojzesowicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Bidony - KartoflankaSA 2:2

77e minuut.
Giesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszyc. Koszyc krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Francuz rent richting de bal. Koszyc maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koszyc naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Klungelig pakt Jabłko de bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrowiński de bal. Cubała is nu in balbezit. Cubała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 46%, KartoflankaSA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Bidony - KartoflankaSA 2:2