Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Selenka Wieniec Morcinka Company
442 Tactiek 4-1-3-2sianiek
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol geeft de bal voor. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet speelt de bal door. Bakis rent richting de bal. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bakis is nu in balbezit. Bakis passt de bal met de wreef. Dallas is nu in balbezit. Dallas haalt uit met een fantastische trap. Poczta probeert de bal aan de voet te houden. Rybka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobkowicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:1

21e minuut.
Sobkowicz probeert naar een medespeler te passen. Bakis rent richting de bal. Bakis speelt de bal door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pérez Bovela met een sublieme pass. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallas passt de bal met de wreef. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rybka bokst de bal weg.

25e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Sobkowicz is nu in balbezit. Apostol speelt de bal door. Dallas is nu in balbezit. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:2

32e minuut.
Apostol met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Pérez Bovela is nu in balbezit. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fina rent richting de bal. Dallas onderschept slim de pass. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Rybka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Selenka Wieniec 78%, Morcinka Company 22%.
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:3

46e minuut.
Sobkowicz speelt de bal door. Dallas rent richting de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Rybka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Hollevoet geeft een lange en hoge pass. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakis draait met de bal, schiet en ... Rybka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Apostol met een sublieme pass. Daar is Pérez Bovela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Bovela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Apostol passt de bal in één keer door. Sobkowicz is nu in balbezit. Hollevoet rent richting de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Rybka bokst de bal weg.

64e minuut.
Sobkowicz geeft een lange en hoge pass. Poczta kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apostol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Flaszka is nu in balbezit. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bakis speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz passt de bal in één keer door. Dallas is nu in balbezit. Dallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:4

77e minuut.
Hollevoet speelt de bal door. Apostol met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Rybka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:5

81e minuut.
Apostol geeft de bal voor. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:6

83e minuut.
Apostol passt de bal zonder na te denken. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bakis met de inworp. Flaszka rent richting de bal. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet geeft de bal voor. Dłużewski kopt de bal weg. Rybka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Galván probeert de bal aan de voet te houden. Galván geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fina de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Rybka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Selenka Wieniec 82%, Morcinka Company 18%.
KS Selenka Wieniec - Morcinka Company 0:6