Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KartoflankaSA Miners Hindenburg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


15e minuut.
Sulewski rent richting de bal. Sulewski passt de bal met de wreef. Daar is Gołoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sztramko onderschept slim de pass. Sztramko geeft de bal voor. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Winiarek is nu in balbezit. Wewiórski onderschept slim de pass. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Winiarek is nu in balbezit. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski schiet op doel. Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KartoflankaSA - Miners Hindenburg 1:0

40e minuut.
Fryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryt probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Murarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chudzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KartoflankaSA - Miners Hindenburg 2:0

45e minuut.
Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer schiet op doel. Wilkosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magiera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 35%, Miners Hindenburg 65%.
KartoflankaSA - Miners Hindenburg 2:0

51e minuut.
Żemojtel schiet op doel. Wilkosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilewicz de bal. Żemojtel is nu in balbezit. Żemojtel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Żemojtel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztramko. Żemojtel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winiarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buchnajzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Medoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Magiera geeft de bal voor. Gieremek kopt de bal weg. Gołoś controleert de bal met de borst. Kędziorski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 59%, Miners Hindenburg 41%.
KartoflankaSA - Miners Hindenburg 2:0