Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Staś Foki Opole
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Stosik met een sublieme pass. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski passt de bal in één keer door. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Witczyk met een sublieme pass. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka draait met de bal, schiet en ... Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loczkowski is nu in balbezit. Loczkowski haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Staś - Foki Opole 1:0

12e minuut.
Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski is nu in balbezit. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Staś 41%, Foki Opole 59%.
Widzew Staś - Foki Opole 1:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moszczyński komt het veld opgelopen. Trombalski komt het veld opgelopen. Śliż komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Drewicz kopt de bal weg. Jóźwiak probeert de bal met de borst te controleren. Śliż verovert de bal door een tackle van achteren. Śliż draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik passt de bal met de wreef. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski schiet op doel. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skoczeń komt het veld opgelopen. Boniek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz geeft de bal voor. Skoczeń heeft problemen om de bal te vangen. Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Staś - Foki Opole 2:0

87e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Baj passt de bal zonder na te denken. Skoczeń rent richting de bal. Skoczeń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Staś 47%, Foki Opole 53%.
Widzew Staś - Foki Opole 2:0