Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morcinka Company KS Tęcza Sadło
4-1-3-2sianiek Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Avalos is nu in balbezit. Akimowicz geeft een hoge lob. Bakis rent richting de bal. Bakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Apostol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez Bovela komt het veld opgelopen. Płotnikowski trapt de bal weg van het doel. Zaroda heeft problemen om de bal te vangen. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Daar is Krawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos rent richting de bal. Avalos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 1:0

13e minuut.
Krawczyk speelt de bal door. Bakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakis draait met de bal, schiet en ... Avalos krijgt zijn hoofd ertegen. Płotnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 2:0

15e minuut.
Hollevoet met de inworp. Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal met de wreef. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płotnikowski trapt de bal weg van het doel. Akimowicz kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mały de bal onder controle te krijgen. Hollevoet geeft een hoge lob. Sobkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Mały met een harde bal richting middenveld. Akimowicz kopt de bal weg. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 3:0

22e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Pérez Bovela is nu in balbezit. Pérez Bovela passt de bal in één keer door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Płotnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 4:0

23e minuut.
Marchlewicz rent richting de bal. Sobkowicz onderschept slim de pass. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Avalos is nu in balbezit. Avalos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 5:0

25e minuut.
Rękawek passt de bal met de wreef. Daar is Jęczmionka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos rent richting de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Płotnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Krawczyk probeert naar een medespeler te passen. Avalos rent richting de bal. Avalos draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 6:0

32e minuut.
Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zaroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Pérez Bovela rent richting de bal. Pérez Bovela passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wars is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akimowicz. Wars is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jęczmionka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rękawek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Krawczyk geeft de bal voor. Galván probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rękawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert verovert de bal door een tackle van achteren. Hébert geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 21%, KS Tęcza Sadło 79%.
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 7:0

51e minuut.
Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Bovela rent richting de bal. Pérez Bovela passt de bal met de wreef. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 8:0

52e minuut.
Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz passt de bal zonder na te denken. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 9:0

52e minuut.
Rękawek probeert naar een medespeler te passen. Ankowski speelt de bal door. Krawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Avalos is nu in balbezit. Avalos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bakis onderschept slim de pass. Bakis passt de bal in één keer door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 10:0

56e minuut.
Hollevoet geeft een lange en hoge pass. Płotnikowski probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz kopt de bal weg. Avalos rent richting de bal. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 11:0

74e minuut.
Akimowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mały de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Płotnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 12:0

76e minuut.
Pérez Bovela heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Bovela geeft een hoge lob. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 13:0

77e minuut.
Avalos rent richting de bal. Pérez Bovela is nu in balbezit. Pérez Bovela met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Płotnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pérez Bovela geeft de bal voor. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz geeft de bal voor. Pérez Bovela rent richting de bal. Pérez Bovela geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 14:0

83e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krawczyk de bal. Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft een hoge lob. Płotnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobkowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 15:0

86e minuut.
Bakis passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Bakis probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 16:0

88e minuut.
Bakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobkowicz de bal. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Avalos rent richting de bal. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 29%, KS Tęcza Sadło 71%.
Morcinka Company - KS Tęcza Sadło 16:0