Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Bidony LuxMachina
Normal Tactiek PLAY NOW
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Pinheiro speelt de bal door. Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żaczek zijn tegenspeler op de grond. Żaczek krijgt een gele kaart. Gallenca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarosa wilt de vrije trap nemen. Habas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallenca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa passt de bal met de wreef. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe geeft de bal voor. Habas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:1

8e minuut.
Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa is nu in balbezit. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:2

13e minuut.
Pita rent richting de bal. Pita passt de bal zonder na te denken. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kurczak geeft een hoge lob. Inworp. Pita met een snelle inworp. Nebe is nu in balbezit. Nebe geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Tarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay geeft de bal voor. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:3

24e minuut.
Gallenca onderschept slim de pass. Gallenca geeft een hoge lob. Nebe kopt de bal weg. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mojzesowicz trapt de bal weg. Pita kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Habas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Özaltay geeft de bal voor. Klungelig pakt Nebe de bal. Główczyk is nu in balbezit. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Żaczek geeft een hoge lob. Pita kopt de bal weg. Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mojzesowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:4

39e minuut.
Cubała is nu in balbezit. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro speelt de bal door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:5

41e minuut.
Kaiser rent richting de bal. Kaiser geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurczak de bal. Gallenca is nu in balbezit. Gallenca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 79%, LuxMachina 21%.
Huragan Bidony - LuxMachina 0:6

46e minuut.
Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallenca met een sublieme pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:7

47e minuut.
Cubała heeft problemen om de bal te vangen. Cubała met een sublieme pass. Francuz is nu in balbezit. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa met een sublieme pass. Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Habas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:8

56e minuut.
Kurczak heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal met de wreef. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:9

60e minuut.
Nebe rent richting de bal. Nebe passt de bal zonder na te denken. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Pita kopt de bal weg. Główczyk probeert de bal met de borst te controleren. Nebe is nu in balbezit. Klungelig pakt Nebe de bal. Nebe schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kurczak is nu in balbezit. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:10

70e minuut.
Doeltrap. Żądlak komt het veld opgelopen. Siffre komt het veld opgelopen. Pomian komt het veld opgelopen. Kulawik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Özaltay speelt de bal door. Siffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffre passt de bal zonder na te denken. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:11

75e minuut.
Klungelig pakt Króliczyński de bal. Özaltay rent richting de bal. Özaltay probeert naar een medespeler te passen. Nebe is nu in balbezit. Nebe geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Özaltay rent richting de bal. Özaltay geeft een lange en hoge pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Habas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Bidony - LuxMachina 0:12

82e minuut.
Francuz heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawik passt de bal met de wreef. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kulawik met een sublieme pass. Zarosa speelt de bal door. Gallenca rent richting de bal. Gallenca haalt uit met een fantastische trap. Kaiser probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Bidony 75%, LuxMachina 25%.
Huragan Bidony - LuxMachina 0:12