Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LuxMachina Miners Hindenburg
PLAY NOW Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 19.1
uitstekend Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Nebe is nu in balbezit. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal met de wreef. Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallenca schiet op doel. Chudzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 1:0

11e minuut.
Khắc Cường met een sublieme pass. Nebe rent richting de bal. Nebe passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 2:0

17e minuut.
Szymczorek onderschept slim de pass. Szymczorek geeft een lange en hoge pass. Gallenca is nu in balbezit. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 3:0

20e minuut.
Króliczyński geeft een hoge lob. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa schiet op doel. Nebe probeert de bal aan de voet te houden. Chudzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Nebe de bal. Nebe passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Pliszka trapt de bal weg. Özaltay kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 5:0

24e minuut.
Nebe rent richting de bal. Nebe geeft de bal voor. Winiarek probeert de bal aan de voet te houden. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 6:0

25e minuut.
Żemojtel probeert naar een medespeler te passen. Buchnajzer heeft problemen om de bal te vangen. Buchnajzer passt de bal zonder na te denken. Nebe heeft problemen om de bal te vangen. Nebe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Winiarek is nu in balbezit. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Chudzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 7:0

30e minuut.
Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa met een sublieme pass. Nebe heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gołoś heeft problemen om de bal te vangen. Nebe rent richting de bal. Pliszka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pliszka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pliszka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nebe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallenca rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Khắc Cường passt de bal met de wreef. Nebe rent richting de bal. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Chudzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 8:0

35e minuut.
Nebe rent richting de bal. Nebe probeert naar een medespeler te passen. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 9:0

37e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gołoś de bal. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe schiet op doel. Chudzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 10:0

38e minuut.
Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa passt de bal met de wreef. Daar is Gołoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chudzyński trapt de bal weg van het doel. Chęciński kopt de bal weg. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Chudzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 11:0

39e minuut.
Żemojtel heeft problemen om de bal te vangen. Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Chudzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 12:0

44e minuut.
Pita rent richting de bal. Pita passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Chudzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 13:0

45e minuut.
Winiarek probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk is nu in balbezit. Nebe rent richting de bal. Nebe draait met de bal, schiet en ... Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 19%, Miners Hindenburg 81%.
LuxMachina - Miners Hindenburg 14:0

48e minuut.
Pita passt de bal met de wreef. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay passt de bal met de wreef. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe schiet op doel. Chudzyński bokst de bal weg.

51e minuut.
Nebe met een sublieme pass. Pita heeft problemen om de bal te vangen. Pita met een sublieme pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Chudzyński bokst de bal weg. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Chudzyński met een harde bal richting middenveld. Pita kopt de bal weg. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ... Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro geeft de bal voor. Nebe rent richting de bal. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 15:0

61e minuut.
Szymczorek met een sublieme pass. Daar is Pita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita met een sublieme pass. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 16:0

66e minuut.
Chudzyński trapt de bal weg van het doel. Pita controleert de bal met de borst. Pita passt de bal met de wreef. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 17:0

69e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro speelt de bal door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Chudzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 18:0

70e minuut.
Kulawik komt het veld opgelopen. Pomian komt het veld opgelopen. Żądlak komt het veld opgelopen. Siffre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sulewski heeft problemen om de bal te vangen. Nebe geeft de bal voor. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallenca verovert de bal door een tackle van achteren. Gallenca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe passt de bal met de wreef. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 19:0

80e minuut.
Gallenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żemojtel zijn tegenspeler op de grond. Gallenca raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nebe is nu in balbezit. Nebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 20:0

82e minuut.
Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe passt de bal met de wreef. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Winiarek met een sublieme pass. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński passt de bal met de wreef. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nebe rent richting de bal. Nebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - Miners Hindenburg 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 21%, Miners Hindenburg 79%.
LuxMachina - Miners Hindenburg 21:0