Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Zjednoczeni Chełst Morcinka Company
Attack Tactiek 4-1-3-2sianiek
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Koziara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakis is nu in balbezit. Bakis speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dallas rent richting de bal. Dallas speelt de bal door. Avalos rent richting de bal. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:1

16e minuut.
Nawotczyński is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski onderschept slim de pass. Dallas heeft problemen om de bal te vangen. Dallas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Makulec rent richting de bal. Galván onderschept slim de pass. Galván passt de bal zonder na te denken. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Dallas onderschept slim de pass. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:2

32e minuut.
Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nawotczyński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bakis met de inworp. Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft een lange en hoge pass. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:3

40e minuut.
Inworp. Bakis met een snelle inworp. Nawotczyński rent richting de bal. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas geeft een hoge lob. Dowgiałło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avalos is nu in balbezit. Avalos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 80%, Morcinka Company 20%.
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:4

46e minuut.
Ménard komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Bakis rent richting de bal. Bakis passt de bal met de wreef. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:5

51e minuut.
Bakis met de inworp. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Bakis is nu in balbezit. Bakis geeft een hoge lob. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avalos is nu in balbezit. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:6

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dowgiałło trapt de bal weg van het doel. Bakis kopt de bal weg. Dallas rent richting de bal. Dallas draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:7

61e minuut.
Bakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakis passt de bal in één keer door. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel. Dowgiałło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:8

64e minuut.
Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:9

67e minuut.
Pranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranga geeft een lange en hoge pass. Ménard is nu in balbezit. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Akimowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nawotczyński de bal. Pérez Bovela rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:10

73e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet met een sublieme pass. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:11

77e minuut.
Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet is nu in balbezit. Bakis rent richting de bal. Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Sobkowicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Hollevoet is nu in balbezit. Dallas speelt de bal door. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:12

84e minuut.
Dallas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet geeft een hoge lob. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranga geeft een hoge lob. Dmochowski probeert de bal aan de voet te houden. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 84%, Morcinka Company 16%.
AKS Zjednoczeni Chełst - Morcinka Company 0:12