Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KartoflankaSA Foki Opole
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Nahajło speelt de bal door. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski speelt de bal door. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koszyc kopt de bal weg. Gieremek rent richting de bal. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek onderschept slim de pass. Gieremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KartoflankaSA - Foki Opole 1:0

20e minuut.
Fryt passt de bal zonder na te denken. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Koszyc onderschept slim de pass. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kazanowski met een sublieme pass. Fryt rent richting de bal. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wilkosz de bal onder controle te krijgen. Paal!

34e minuut.
Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Piłsudski rent richting de bal. Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borysewicz met de inworp. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc onderschept slim de pass. Koszyc geeft een hoge lob. Kielar bokst de bal weg. Maciołek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Gilewicz rent richting de bal. Koszyc rent richting de bal. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koszyc heeft problemen om de bal te vangen. Borysewicz rent richting de bal. Koszyc maakt een afschuwelijke overtreding. Borysewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Borysewicz kan niet meer verder spelen. Daszek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 52%, Foki Opole 48%.
KartoflankaSA - Foki Opole 1:0

53e minuut.
Fryt heeft problemen om de bal te vangen. Gilewicz is nu in balbezit. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daszek speelt de bal door. Milewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski onderschept slim de pass. Fryt is nu in balbezit. Piłsudski onderschept slim de pass. Piłsudski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski passt de bal in één keer door. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski draait met de bal, schiet en ... Medoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KartoflankaSA - Foki Opole 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KartoflankaSA 61%, Foki Opole 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KartoflankaSA - Foki Opole 1:1