Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Zjednoczeni Chełst Widzew Staś
Attack Tactiek 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten adequate
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


12e minuut.
Couturier is nu in balbezit. Delfour rent richting de bal. Delfour passt de bal in één keer door. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Dowgiałło met een harde bal richting middenveld. Delfour kopt de bal weg. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Esperante passt de bal met de wreef. Daar is Battersby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battersby passt de bal met de wreef. Massenbach is nu in balbezit. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Noszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Nawotczyński is nu in balbezit. Delfour onderschept slim de pass. Delfour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:1

42e minuut.
Lillo onderschept slim de pass. Lillo passt de bal met de wreef. Massenbach rent richting de bal. Couturier is nu in balbezit. Couturier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński met een sublieme pass. Lillo rent richting de bal. Lillo met een sublieme pass. Massenbach rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 68%, Widzew Staś 32%.
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeoli komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nawotczyński geeft een hoge lob. Inworp. Lillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Suzano de bal. Suzano geeft een hoge lob. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazak komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Guguła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier onderschept slim de pass. Couturier draait met de bal, schiet en ... Dowgiałło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:3

68e minuut.
Zeoli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeoli probeert naar een medespeler te passen. Suzano speelt de bal door. Couturier rent richting de bal. Couturier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Delfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano rent richting de bal. Nawotczyński is nu in balbezit. Suzano onderschept slim de pass. Suzano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamczyk komt het veld opgelopen. Kajzerka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka passt de bal met de wreef. Massenbach controleert de bal met de borst. Massenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Zjednoczeni Chełst 77%, Widzew Staś 23%.
AKS Zjednoczeni Chełst - Widzew Staś 0:4