Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foki Opole LuxMachina
Normal Tactiek PLAY NOW
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski met een sublieme pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Kielar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:1

3e minuut.
Pita speelt de bal door. Câmpeanu speelt de bal door. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik schiet op doel. Kielar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:2

9e minuut.
Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Kulawik rent richting de bal. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:3

32e minuut.
Kielar trapt de bal weg. Câmpeanu kopt de bal weg. Maciołek heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:4

33e minuut.
Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:5

42e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro onderschept slim de pass. Kazanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazanowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kulawik kopt de bal weg. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 72%, LuxMachina 28%.
Foki Opole - LuxMachina 0:5

48e minuut.
Kielar met een harde bal richting middenveld. Pinheiro kopt de bal weg. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:6

49e minuut.
Piłsudski speelt de bal door. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak passt de bal in één keer door. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pita met een sublieme pass. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik begaat een overtreding. Borysewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Borysewicz kan niet meer verder spelen. Daszek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kulawik passt de bal met de wreef. Zarosa rent richting de bal. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa schiet op doel. Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomian komt het veld opgelopen. Żądlak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Żądlak geeft de bal voor. Zalewski probeert de bal aan de voet te houden. Daszek is nu in balbezit. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. Kielar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:7

64e minuut.
Pinheiro speelt de bal door. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Kulawik rent richting de bal. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:8

65e minuut.
Zarosa passt de bal met de wreef. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Câmpeanu speelt de bal door. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro met een sublieme pass. Kulawik rent richting de bal. Kulawik schiet op doel. De bal raakt de paal. Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Câmpeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulawik krijgt zijn hoofd ertegen. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:9

74e minuut.
Pinheiro geeft de bal voor. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - LuxMachina 0:10

77e minuut.
Zalewski is nu in balbezit. Zalewski geeft een hoge lob. Inworp. Żądlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarosa geeft een lange en hoge pass. Paal! Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 72%, LuxMachina 28%.
Foki Opole - LuxMachina 0:10