Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0094
  • Stadion: Wroclav Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2425
Wroclav Foki Opole
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Jońca verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jońca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stosik speelt de bal door. Soliwoda heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda passt de bal met de wreef. Augustynowicz rent richting de bal. Augustynowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stosik passt de bal in één keer door. Piłsudski rent richting de bal. Czyżewski rent richting de bal. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski schiet op doel. Matuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Smochowicki geeft de bal voor. Kruczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Daszek de bal. Augustynowicz rent richting de bal. Augustynowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maciołek met een harde bal richting middenveld. Kazanowski kopt de bal weg. Daar is Copik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Czyżewski heeft problemen om de bal te vangen. Czyżewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurczyński de bal. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Matuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski speelt de bal door. Daar is Stoparek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stosik rent richting de bal. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Piłsudski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kurczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jachowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 56%, Foki Opole 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wroclav - Foki Opole 0:0

50e minuut.
Soliwoda speelt de bal door. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski passt de bal in één keer door. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Augustynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz passt de bal in één keer door. Stosik rent richting de bal. Jońca onderschept slim de pass. Jońca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zalewski probeert naar een medespeler te passen. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jachowicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jońca is nu in balbezit. Maciołek is nu in balbezit. Jońca verovert de bal door een tackle van achteren. Jońca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Jachowicz is nu in balbezit. Jachowicz geeft een hoge lob. Smochowicki is nu in balbezit. Jońca verovert de bal door een tackle van achteren. Jońca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kazanowski met een sublieme pass. Piłsudski rent richting de bal. Jachowicz is nu in balbezit. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nahajło onderschept slim de pass. Jachowicz rent richting de bal. Nahajło maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nahajło naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Kazanowski met de inworp. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Matuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Milewicz met een snelle inworp. Daszek is nu in balbezit. Daszek geeft een lange en hoge pass. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Smochowicki geeft de bal voor. Inworp. Chwiej met een snelle inworp. Augustynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustynowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroclav 35%, Foki Opole 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wroclav - Foki Opole 0:0