Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foki Opole Wroclav
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kełpikowski rent richting de bal. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski passt de bal met de wreef. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - Wroclav 1:0

11e minuut.
Daszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel. Matuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Jachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel. Matuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foki Opole - Wroclav 2:0

26e minuut.
Kruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz met een sublieme pass. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel. Matuszewski bokst de bal weg.

32e minuut.
Kruczkowski is nu in balbezit. Kazanowski onderschept slim de pass. Kazanowski passt de bal in één keer door. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Copik speelt de bal door. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 37%, Wroclav 63%.
Foki Opole - Wroclav 2:0

51e minuut.
Kełpikowski is nu in balbezit. Daszek onderschept slim de pass. Daszek met een sublieme pass. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski met een sublieme pass. Matuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Chwiej met een snelle inworp. Kałuski is nu in balbezit. Szumanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szumanowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Jachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachowicz speelt de bal door. Jońca is nu in balbezit. Jońca haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej schiet op doel. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Chwiej met een sublieme pass. Jońca is nu in balbezit. Jońca schiet op doel. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Piłsudski draait met de bal, schiet en ... Daar is Czyżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachowicz rent richting de bal. Kazanowski onderschept slim de pass. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jóźwiak is nu in balbezit. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda speelt de bal door. Daar is Maciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jońca is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jachowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foki Opole 53%, Wroclav 47%.
Foki Opole - Wroclav 2:0