Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pexo team LuxMachina
Normal Tactiek PLAY NOW
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 38
poor Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Pita passt de bal in één keer door. Kulawik rent richting de bal. Kulawik met een sublieme pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik passt de bal in één keer door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Zarosa met een sublieme pass. Kulawik rent richting de bal. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulawik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:1

22e minuut.
Czekański is nu in balbezit. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Habrat rent richting de bal. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:2

30e minuut.
Lipka met een snelle inworp. Czekański is nu in balbezit. Czekański passt de bal met de wreef. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pinheiro geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Kulawik rent richting de bal. Kulawik draait met de bal, schiet en ... Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kulawik is nu in balbezit. Câmpeanu is nu in balbezit. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. Przygocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:3

38e minuut.
Pita probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu passt de bal met de wreef. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Czekański de bal. Kulawik is nu in balbezit. Lipka is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:4

41e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yusifli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifli geeft de bal voor. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Przygocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Kobyliński trapt de bal weg van het doel. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:5

44e minuut.
Wojtczak is nu in balbezit. Özaltay verovert de bal door een tackle van achteren. Özaltay speelt de bal door. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexo team 70%, LuxMachina 30%.
Pexo team - LuxMachina 0:5

47e minuut.
Pita rent richting de bal. Pita probeert naar een medespeler te passen. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay met een sublieme pass. Zarosa geeft de bal voor. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Özaltay onderschept slim de pass. Özaltay geeft een hoge lob. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel. Przygocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:6

55e minuut.
Özaltay geeft de bal voor. Pita rent richting de bal. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czwakiel de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Câmpeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:7

58e minuut.
Daar is Wilkanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński speelt de bal door. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Przygocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hariga komt het veld opgelopen. Pomian komt het veld opgelopen. Żądlak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft een hoge lob. Zarosa kan de bal niet met de borst controleren. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:8

73e minuut.
Bytnowicz kopt de bal weg. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulawik de bal onder controle te krijgen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Żądlak is nu in balbezit. Żądlak geeft een hoge lob. Kobyliński heeft problemen om de bal te vangen. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bytnowicz passt de bal met de wreef. Inworp. Żądlak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro geeft de bal voor. Przygocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hariga geeft een hoge lob. Câmpeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Czwakiel de bal. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pexo team - LuxMachina 0:9

82e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Wojtczak heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexo team 70%, LuxMachina 30%.
Pexo team - LuxMachina 0:9