Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka FIGHT CLUB TEAM
TA4 Tactiek Nr. 2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 47.5
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


20e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk met een sublieme pass. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Mrožko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FIGHT CLUB TEAM 1:0

29e minuut.
Puszka kopt de bal weg. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski onderschept slim de pass. Malkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkočević schiet op doel. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 68%, FIGHT CLUB TEAM 32%.
FC Lgoczanka - FIGHT CLUB TEAM 1:0

57e minuut.
Pintilei geeft een hoge lob. Demichele rent richting de bal. Szulgo is nu in balbezit. Soukeník onderschept slim de pass. Soukeník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Łęczycki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decauwere met een snelle inworp. Kulp is nu in balbezit. Kulp passt de bal in één keer door. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gzowski geeft de bal voor. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FIGHT CLUB TEAM 2:0

65e minuut.
Szulgo geeft een hoge lob. Pintilei geeft een hoge lob. Soukeník kopt de bal weg. Demichele rent richting de bal. Demichele haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Decauwere passt de bal met de wreef. Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal met de wreef. Soukeník rent richting de bal. Soukeník schiet op doel. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kulp is nu in balbezit. Kulp passt de bal in één keer door. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - FIGHT CLUB TEAM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 64%, FIGHT CLUB TEAM 36%.
FC Lgoczanka - FIGHT CLUB TEAM 2:1