Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Szyneczka Cham Ruch 1920
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Przecinak rent richting de bal. Przecinak probeert naar een medespeler te passen. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Ruch 1920 0:1

9e minuut.
Kizior trapt de bal weg. Puźniak kopt de bal weg. Przecinak controleert de bal met de borst. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Ruch 1920 0:2

12e minuut.
Szczagański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paliło. Szczagański raakt geblesseerd tijdens het duel. Grubizna met een snel genomen vrije trap. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski geeft de bal voor. Kizior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tomalak rent richting de bal. Puźniak maakt een afschuwelijke overtreding. Tomalak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomalak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap. Gierowski bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Ruch 1920 1:2

16e minuut.
Przecinak onderschept slim de pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski passt de bal in één keer door. Wdowski is nu in balbezit. Wdowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierzbowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomalak met een snel genomen vrije trap. Beczek heeft problemen om de bal te vangen. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Rycak met een harde bal richting middenveld. Beczek kopt de bal weg. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 58%, Ruch 1920 42%.
F.C. Szyneczka Cham - Ruch 1920 1:2

57e minuut.
Wierzbowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Podolis de bal onder controle te krijgen. Beczek is nu in balbezit. Paliło verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 48%, Ruch 1920 52%.
F.C. Szyneczka Cham - Ruch 1920 1:2