Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beta Radom FIGHT CLUB TEAM
Normal Tactiek Nr. 2
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Demichele rent richting de bal. Demichele passt de bal in één keer door. Soukeník rent richting de bal. Soukeník schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciborowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Basara zal de hoekschop nemen. Puszka rent richting de bal. Demichele rent richting de bal. Demichele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:1

4e minuut.
Barylewski speelt de bal door. Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukeník onderschept slim de pass. Soukeník schiet op doel. Borowiecki bokst de bal weg. Klungelig pakt Jaruzelski de bal. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele draait met de bal, schiet en ... Borowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Basara passt de bal in één keer door. Viscol rent richting de bal. Viscol met een sublieme pass. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Puszka passt de bal zonder na te denken. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele passt de bal met de wreef. Soukeník rent richting de bal. Soukeník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Decauwere de bal onder controle te krijgen. Malkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkočević passt de bal zonder na te denken. Demichele rent richting de bal. Demichele draait met de bal, schiet en ... Borowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:2

9e minuut.
Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een lange en hoge pass. Grzywa is nu in balbezit. Demichele onderschept slim de pass. Demichele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Demichele de bal. Demichele passt de bal met de wreef. Decauwere speelt de bal door. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demichele rent richting de bal. Komarnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komarnicki krijgt een gele kaart. Demichele raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soukeník neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:3

20e minuut.
Kulp is nu in balbezit. Kulp passt de bal zonder na te denken. Demichele rent richting de bal. Demichele met een sublieme pass. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:4

26e minuut.
Borowiecki probeert naar een medespeler te passen. Kulp rent richting de bal. Kulp passt de bal met de wreef. Puszka is nu in balbezit. Puszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Decauwere is nu in balbezit. Decauwere geeft de bal voor. Komarnicki heeft problemen om de bal te vangen. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulp zal de hoekschop nemen. Puszka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieróg de bal. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:5

30e minuut.
Sot rent richting de bal. Soukeník onderschept slim de pass. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele draait met de bal, schiet en ... Ciborowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basara neemt de hoekschop. Demichele is nu in balbezit. Demichele schiet op doel. Borowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:6

32e minuut.
Wewiórski geeft de bal voor. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník verovert de bal door een tackle van achteren. Demichele rent richting de bal. Demichele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Demichele is nu in balbezit. Demichele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Malkočević met een sublieme pass. Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal met de wreef. Soukeník rent richting de bal. Soukeník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Kulp is nu in balbezit. Kulp passt de bal in één keer door. Demichele rent richting de bal. Demichele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Puszka is nu in balbezit. Soukeník rent richting de bal. Puszka met een sublieme pass. Demichele rent richting de bal. Demichele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kulp passt de bal in één keer door. Malkočević geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukeník rent richting de bal. Soukeník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beta Radom 85%, FIGHT CLUB TEAM 15%.
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:6

47e minuut.
Puszka kopt de bal weg. Biskupek kan de bal niet met de borst controleren. Basara rent richting de bal. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:7

49e minuut.
Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demichele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soukeník legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:8

51e minuut.
Decauwere geeft een lange en hoge pass. Ciborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník verovert de bal door een tackle van achteren. Soukeník draait met de bal, schiet en ... Borowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komarnicki is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulp neemt de hoekschop. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei geeft de bal voor. Puszka kopt de bal weg. Demichele is nu in balbezit. Demichele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:9

55e minuut.
Jaruzelski rent richting de bal. Malkočević verovert de bal door een tackle van achteren. Malkočević met een sublieme pass. Demichele is nu in balbezit. Demichele schiet op doel. Borowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Kulp de bal. Kulp speelt de bal door. Decauwere bereikt de bal nog maar net als eerste. Decauwere geeft een hoge lob. Soukeník krijgt zijn hoofd ertegen. Borowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demichele is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:10

58e minuut.
Ciborowski rent richting de bal. Soukeník verovert de bal door een tackle van achteren. Soukeník passt de bal met de wreef. Demichele rent richting de bal. Demichele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kulp draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Borowiecki met een harde bal richting middenveld. Basara is nu in balbezit. Basara schiet op doel. Borowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Basara passt de bal met de wreef. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka onderschept slim de pass. Puszka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Borowiecki trapt de bal weg. Viscol kopt de bal weg. Soukeník rent richting de bal. Soukeník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Basara speelt de bal door. Daar is Soukeník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukeník passt de bal met de wreef. Demichele rent richting de bal. Demichele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basara neemt de hoekschop. Demichele maakt een snoekduik en kopt de bal. Borowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:11

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkočević probeert naar een medespeler te passen. Soukeník rent richting de bal. Soukeník haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Malkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkočević passt de bal in één keer door. Biskupek is nu in balbezit. Basara onderschept slim de pass. Basara geeft een hoge lob. Borowiecki bokst de bal weg. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Soukeník rent richting de bal. Soukeník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:12

79e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Kulp kopt de bal weg. Demichele probeert naar een medespeler te passen. Grzywa heeft problemen om de bal te vangen. Kulp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Borowiecki met een harde bal richting middenveld. Decauwere kopt de bal weg. Demichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Demichele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:13

83e minuut.
Basara met een snelle inworp. Malkočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkočević passt de bal met de wreef. Soukeník rent richting de bal. Soukeník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:14

87e minuut.
Soukeník onderschept slim de pass. Puszka is nu in balbezit. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beta Radom 94%, FIGHT CLUB TEAM 6%.
Beta Radom - FIGHT CLUB TEAM 0:15