Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusia Phoenix FC Lgoczanka
Normal Tactiek TA4
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.9 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Franczyk speelt de bal door. Gutarowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rajzer de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Cimuszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:1

8e minuut.
Gierejkiewicz met een sublieme pass. Daar is Bereza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereza geeft een lange en hoge pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk schiet op doel. Cimuszek bokst de bal weg.

9e minuut.
Gutarowski met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz speelt de bal door. Gutarowski rent richting de bal. Gutarowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:2

12e minuut.
Bereza is nu in balbezit. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gierejkiewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rajzer de bal onder controle te krijgen. Gutarowski geeft de bal voor. Bęś is nu in balbezit. Bęś speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel. Cimuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gutarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski geeft een lange en hoge pass. Karpacz kopt de bal weg. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Cimuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gutarowski speelt de bal door. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Cimuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:3

37e minuut.
Gutarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutarowski passt de bal in één keer door. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Cimuszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Bęś speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:4

44e minuut.
Gutarowski speelt de bal door. Jońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutarowski krijgt een gele kaart. Jońca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jońca kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusia Phoenix 83%, FC Lgoczanka 17%.
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:4

52e minuut.
Bulajski passt de bal zonder na te denken. Atanasiu met een sublieme pass. Bęś probeert naar een medespeler te passen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Franczyk kopt de bal weg. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski passt de bal in één keer door. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski geeft een hoge lob. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:5

60e minuut.
Bęś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal in één keer door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:6

61e minuut.
Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Danecki rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bęś schiet op doel. Gierejkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bęś zal de hoekschop nemen. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtkowiak rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz schiet op doel. Cimuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpacz rent richting de bal. Karpacz geeft de bal voor. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bereza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:7

65e minuut.
Bęś probeert de bal met de borst te controleren. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu speelt de bal door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:8

81e minuut.
Cimuszek trapt de bal weg van het doel. Atanasiu kopt de bal weg. Bereza rent richting de bal. Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu met een sublieme pass. Rajzer met een sublieme pass. Bęś probeert de bal met de borst te controleren. Bęś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Gutarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegajski rent richting de bal. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:9

89e minuut.
Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak probeert naar een medespeler te passen. Gutarowski speelt de bal door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusia Phoenix 81%, FC Lgoczanka 19%.
Gusia Phoenix - FC Lgoczanka 0:10