Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Szyneczka Cham Dyna Blasta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Ratyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak passt de bal zonder na te denken. Kogut rent richting de bal. Kogut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hanusiak met een snelle inworp. Marcinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinowski met een sublieme pass. Bogusławski is nu in balbezit. Bogusławski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gardas met een sublieme pass. Kogut rent richting de bal. Kogut geeft een lange en hoge pass. Płaza is nu in balbezit. Wierzbowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz geeft een hoge lob. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny draait met de bal, schiet en ... Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. Paliło rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanusiak. Hanusiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 68%, Dyna Blasta 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Szyneczka Cham - Dyna Blasta 0:0

59e minuut.
Wodzirej geeft een hoge lob. Daar is Tomalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusławski is nu in balbezit. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej onderschept slim de pass. Wodzirej passt de bal met de wreef. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut haalt uit met een fantastische trap. Kizior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gardas passt de bal zonder na te denken. Daar is Wierzbowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski geeft een hoge lob. Pasieczny rent richting de bal. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szyneczka Cham - Dyna Blasta 1:0

87e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Kogut verovert de bal door een tackle van achteren. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Kogut rent richting de bal. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szyneczka Cham 45%, Dyna Blasta 55%.
F.C. Szyneczka Cham - Dyna Blasta 1:0