Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka Beta Radom
TA4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 19.7
formidabel Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Inworp. Gutarowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franczyk geeft een lange en hoge pass. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Borowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szulgo onderschept slim de pass. Franczyk speelt de bal door. Daar is Ciborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 1:0

6e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Rajzer onderschept slim de pass. Jaruzelski rent richting de bal. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bęś de bal. Rajzer rent richting de bal. Rajzer schiet op doel. Borowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Węgrzynowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 2:0

9e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś geeft een hoge lob. Rajzer krijgt zijn hoofd ertegen. Borowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jaskólski probeert de bal aan de voet te houden. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 3:0

11e minuut.
Komarnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bęś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossis is nu in balbezit. Bossis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis passt de bal met de wreef. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 4:0

15e minuut.
Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal in één keer door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grzywa probeert naar een medespeler te passen. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk passt de bal met de wreef. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şuşoi met een sublieme pass. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 5:0

23e minuut.
Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki geeft een hoge lob. Gutarowski is nu in balbezit. Franczyk rent richting de bal. Franczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Franczyk onderschept slim de pass. Franczyk speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 6:0

27e minuut.
Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Borowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 7:0

29e minuut.
Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal zonder na te denken. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 8:0

31e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Komarnicki rent richting de bal. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 9:0

37e minuut.
Pieróg heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal met de wreef. Rajzer rent richting de bal. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 10:0

42e minuut.
Biskupek geeft de bal voor. Szulgo kopt de bal weg. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Komarnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Bossis rent richting de bal. Bossis passt de bal zonder na te denken. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 12%, Beta Radom 88%.
FC Lgoczanka - Beta Radom 11:0

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węgrzynowski neemt de hoekschop. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 12:0

50e minuut.
Bossis is nu in balbezit. Bossis geeft een lange en hoge pass. Komarnicki rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bęś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Biskupek passt de bal met de wreef. Jaskólski is nu in balbezit. Şuşoi onderschept slim de pass. Şuşoi geeft de bal voor. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Komarnicki de bal. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... Borowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 13:0

60e minuut.
Bęś met een snelle inworp. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk geeft de bal voor. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Bossis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossis speelt de bal door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 14:0

67e minuut.
Atanasiu met een snelle inworp. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Rajzer rent richting de bal. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Węgrzynowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rajzer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 15:0

80e minuut.
Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Bęś kopt de bal weg. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ... Borowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Beta Radom 16:0

90e minuut.
Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal zonder na te denken. Rajzer is nu in balbezit. Klungelig pakt Rajzer de bal. Rajzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 17%, Beta Radom 83%.
FC Lgoczanka - Beta Radom 16:0