Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dyna Blasta Ruch 1920
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Płaza verovert de bal door een tackle van achteren. Płaza geeft de bal voor. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej geeft een hoge lob. Gardas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Bogusławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak met een sublieme pass. Mrózek rent richting de bal. Mrózek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grubizna geeft de bal voor. Inworp. Płaza met de inworp. Bogusławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyna Blasta - Ruch 1920 1:0

32e minuut.
Puźniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuziński komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Beczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński geeft een hoge lob. Wdowski kan de bal niet met de borst controleren. Wdowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 45%, Ruch 1920 55%.
Dyna Blasta - Ruch 1920 1:0

51e minuut.
Szczagański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas onderschept slim de pass. Gardas met een sublieme pass. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gardas geeft de bal voor. Wodzirej kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuziński de bal onder controle te krijgen. Bogusławski is nu in balbezit. Bogusławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Piękoś met een snelle inworp. Mrózek is nu in balbezit. Citko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrózek raakt geblesseerd tijdens het duel. Gackowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gardas speelt de bal door. Płaza rent richting de bal. Płaza speelt de bal door. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyna Blasta 45%, Ruch 1920 55%.
Dyna Blasta - Ruch 1920 1:0