Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paralotniarze Widzew Serce Łodzi
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Szamotulski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Twarogowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Kochík de bal. Kochík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
González Albiol geeft een hoge lob. Charkiewicz kopt de bal weg. Daar is Angelillis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 60%, Widzew Serce Łodzi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paralotniarze - Widzew Serce Łodzi 0:0

49e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Carrasco passt de bal met de wreef. Pinceli is nu in balbezit. Pol is nu in balbezit. Pol schiet op doel. Pipoca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys met een sublieme pass. Furgalski rent richting de bal. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pipoca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. Pipoca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Carrasco met de inworp. Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinceli. Pinceli krijgt een gele kaart. Charkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Charkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Angelillis probeert naar een medespeler te passen. Kochík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochík speelt de bal door. Rusanowski rent richting de bal. Rusanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paralotniarze - Widzew Serce Łodzi 1:0

68e minuut.
Furgalski rent richting de bal. Pol rent richting de bal. Pol passt de bal zonder na te denken. Parys is nu in balbezit. Parys haalt uit met een fantastische trap. Pipoca bokst de bal weg.

72e minuut.
Lerman is nu in balbezit. Furgalski verovert de bal door een tackle van achteren. Furgalski passt de bal met de wreef. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paralotniarze - Widzew Serce Łodzi 1:1

84e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Parys verovert de bal door een tackle van achteren. Parys probeert naar een medespeler te passen. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paralotniarze 61%, Widzew Serce Łodzi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paralotniarze - Widzew Serce Łodzi 1:1